7.29.2010

Livin' it Up ;DD

You wanna know something?
I made another order in a LOOOONG time -- ONLINE ;D yipeeeeeeee! 
This time around, it was a lovely ,maxi dress (my first!) at the price of rm43. 
The store? The Long Sleeve Closet (click here).

            Well, here it is :D In purple colour.

I did experiment with it a few times but never snapped photos, not even one. 
For ME, and MY indulgence only :D :P

It was only up to my lower knee-upper ankle (better word?! lol) so I had to
layer it with a black skirt underneath, & a good thing too! It gives me the illusion of 
being taller :) haha 

-----------
Today was supposed to be the FINAL of the (unofficial-and-just-for-fun) 
ARM WRESTLING competition .. between Kanjana & I ;D heheee However she was
absent, so does that mean I WON?! YAYYY!? :X

------------

During the last Maths period [3 in a row, man!] there was a 
LONG, LOOOOOONG bell. I thought, "Oh.. yay.. END!" but everyone else were like
"FUYOOOH! YAYYY! YAHOOO!" etc, etc.. Watdehek. OH, so it was a bell for
the LATIHAN KEBAKARAN ==' TAPI ade jer masa nak simpan2 
buku plak.. tsk tsk ;D

Jalan macam la takde apa-apa yang berlaku. Siap gelak2, senyum2
jalan lengang kangkung lagi.. Masa dah turun nak buat U-turn ke padang tu, ada lah sorang
pakcik bomba ni berdiri kat depan surau.. The whole school pun macam tak kisah je dia ada 
kat situ ke tak.. Mesti dia bengang kan? Latihan kebakaran ape ni..

Mula2 bila dah sampai kat padang , kitorang bertenggung la. Or else nanti baju kurung putih 
bersih yang dipakai akan jadi coklat kotor sebab dok kat tanah yg basah & kekurangan rumput. ni fakta georafi ni :P

Betul2 kat area tempat duduk class aku pulak tu. :| Lagi best, budak laki kat kelas sebelah duduk kat atas kasut kawan2 dorang, macam kereta api la kot. Funny.

Long story short, akhirnye budak2 perempuan yang takut baju dorang kotor dapat 
duduk depan untuk menyaksikan demo padamkan api guna fire extinguisher. Nasib baik area tu banyak rumput & sangatlah keriiiiing :D Alhamdulillah..

*Forwarding* Lepas rehat ada Agama. So lepas demo semua tu, aku terus naik kelas ambik
buku Ag. Siap ada beg kecil lagi, kononnya nak siapkan seni kat surau 
masa rehat. Tapi takde mood :PP

Time bila entah aku baru sedar.. Kertas latih tubi yg di-clipped tertinggal kat kelas. 
Tapi benda tu la yang penting. Ustazah nak bincang nanti. Penat je bawa beg kecil
turun dan berjalan dgn konfidennya, haih..Aku pun dok tunggulah masa rehat habis, nak naik
kelas lagi sekali .. Bunyi loceng je terus jadi superwoman naik kelas & turun balik ke surau. 
Otw sambil terlanggar2 orang lain, asyik fikir "Oh my beloved kertas.. my beloved kertas.." >.<

--------------

Thank you, Li Hui. You`re so nice & friendly.
Thanks for making my day. Thank you like a million times :DD



No comments: